Paket FAMILY

Najbolji užitci su oni koji se mogu podijeliti-posebno s najbližima. Stoga smo kreirali ponudu FAMILY, koja nudi zabavu za cijelu obitelj! Nagrađivani filmovi i serije za ljubitelje kinematografije, priznati dokumentarci za one koji žude za znanjem te kultni animirani filmovi za najmlađe. Uz idealan omjer cijene i kvalitete, udobno se smjesti i uživaj! Gledanje do 7 dana unatrag i snimanje su dostupni na većini TV kanala.

139 TV kanala
7 dana gledanja unatrag
50 sati snimanja
Aplikacije za Android i Apple
Full HD
kvaliteta emitiranja

U paketu FAMILY dobijaš 139 TV kanala

Sve iz paketa FAMILY
HRT 1

Opći televizijski kanal koji promiče nacionalne vrijednosti, kulturni identitet i demokratske procese u Hrvatskoj.

Nova TV

Nova TV najgledanija je televizijska postaja u Hrvatskoj s najpopularnijim zabavnim programom koji se sastoji od bogate domaće i strane produkcije te Dnevnikom, koji je najgledanijim Dnevnikom već 13. godinu.

RTL

RTL je kanal za cijelu obitelj.Glavni adut je domaća produkcija i domaće serije.Važan segment je relevantni i informativni program koji čine RTL Vijesti, RTL Danas, RTL Potraga i RTL Direkt. RTL prikazuje i strane hit-serije i filmove.

HRT 2

Opći kanal opuštenijeg ugođaja s kvalitetnim obrazovnim, zabavno-glazbenim i športskim sadržajima te igranim serijama i filmovima. Orijentiran je prema djeci, mladima i publici srednje dobi.

Doma TV

Doma TV je specijalizirani TV kanal za zabavu.Donosi publici programe svjetske produkcije velikih američkih studija i programe europskih produkcijskih kuća.Cilj je pružiti najbolje od TV sadržaja publici željnoj uzbuđenja, napetosti i avanture.

RTL 2

RTL 2 je TV kanal s nacionalnom pokrivenošću.Započeo je s emitiranjem u siječnju 2011. pod motom 'Samo zabava' i nudi zabavni sadržaj,od američkih krimi serija i sitcoma do formata o stvarnim ljudima,kao što su lifestyle i brojne reality show emisije.

HRT 3

Specijalizirani programski kanal s emisijama iz područja kulture, obrazovanja, znanosti, književnosti, glazbe, filma i drugih umjetnosti.

HRT 4

Kanal specijaliziran za informativni sadržaj čija su glavna obilježja izravni prijenosi i uključenja s mjesta događaja.

HRT International

Objavljuje izbor emisija vlastite produkcije iz drugih televizijskih programskih kanala, preuzima vijesti na hrvatskom iz drugih programa, emitira posebnu emisju za Hrvate izvan Hrvatske.

STAR Movies

STAR Movies je posvećen emitiranju najboljih filmova koji će zadovoljiti i najzahtjevnije gledatelje. Preko njega publika ima pristup najboljim svjetskim filmskim ostvarenjima. Svake godine donosi preko 300 premijera širokog spektra filmskih žanrova.

STAR

STAR je vodeći svjetski brend zabavne industrije. Sinonim je za inovativnu holivudsku zabavu, a donosi raznovrstan program koji uključuje komedije, drame, znanstvenu fantastiku, akciju. Poznat je po emitiranju najboljih serija i premijernih naslova.

STAR Life

STAR Life je domaćin eklektičnog spoja međunarodnog i lokalnog programa, fikcije i stvarnosti. Na kanalu STAR Life emitira se najuspješniji i najpopularniji televizijskisadržaj koji uključuje komedije, drame, reality emisije i originalnu produkciju.

STAR Crime

STAR Crime omiljen je program za sve ljubitelje dobre akcije i najzamršenijih istraga, te nastoji svakodnevno svojim gledateljima nuditi samo najbolji televizijski sadržaj.

CineStar TV 1

CineStar TV 1 je mjesto na kojem se nalaze najpopularniji filmovi i serije svih vremena. Uz široki spektar sadržaja, od srcedrapajućih romansi, snažnih povijesnih priča do kultnih epskih ostvarenja – prvi je odabir za cijelu obitelj.

CineStar TV 2

Filmski kanal za sve generacije, namijenjen izbirljivoj publici, prilagođen obiteljskoj atmosferi, pruža veliki raspon kvalitetnih drama, urnebesnih komedija, uzbudljive akcije, nominiranih i nagrađivanih filmova, klasika i odabranih TV serija.

CineStar TV Action

Cinestar Action je filmski kanal posvećen akciji i neizvjesnostima koji privlači širok spektar gledatelja. Pravi vladari ovog kanala su: Bruce Willis, Mel Gibson, Steven Seagal, Nicholas Cage, Jackie Chan, Jason Statham i dr.

CineStar TV Fantasy

OD SUPERHEROJA DO SUPERHORORA. BESKRAJNA ZABAVA NA JEDNOM MJESTU. Ugasite svjetla i zaronite u drugu dimenziju. Impresivno, opsesivno, izazovno i izravno – od vanzemaljaca, misterija i avantura do nadnaravnog.

CineStar TV Comedy

CineStar Comedy donosi inspirativne i optimistične priče. Filmovi za opuštanje pronaći će put do svih generacija.Od najnovijih hollywoodskih naslova, nagrađivanih scenarija do hit sitcoma - savršena kombinacija žanrova po mjeri ljubitelja komedija.

RTL Crime

RTL Crime započeo je s emitiranjem 2015. godine. Namijenjen ljubiteljima kvalitetnih i napetih kriminalističkih serija i filmova, ovaj specijalizirani kanal u svom sadržaju nudi ponajbolje britanske serije i uspješnice skandinavskog noir žanra.

M1 FILM

M1 FILM kvalitetan je kanal koji gledateljima nudi 24 sata filmskog programa. Emitira filmove za široku publiku,odabrane filmove iz Europske i Azijske kinematografije, animirane i igrane filmove za djecu i nagrađivane dokumentarce.

KINO TV

KINOTV prikazuje ono najbolje što je zadnjih 10-ak godina ponudila europska i holivudska filmska produkcija, od romantičnih komedija i drama preko horora,akcijskih filmova i svjetskih hitova,pobjednika europskih filmskih festivala te osvajača Oscara.

Epic Drama

Ljubiteljima dramskoga sadržaja Epic Drama donosi serije iz niza žanrova, uključujući povijesni,ratni, ljubavni, avanturistički.Priče iz prošlosti ponovno ispričane na moderan način vode vas u mračni,glamurozni ili pustolovni bijeg u neko drugo doba.

RTL Adria

RTL Adria započela je s emitiranjem 2019. godine kao najmlađa članica obitelji RTL-ovih kanala. Program je namijenjen gledateljima koji prate sadržaj bez titlova, a čine ga ponajbolje serije, sitcomi i formati EX-YU produkcije.

RTL Passion

RTL Passion specijalizirani je kabelski kanal namijenjen ljubiteljima romantičnih dramskih serija te španjolskih i turskih telenovela.

Dizi

Prvi globalni turski dramski kanal za one koje vole ovaj žanr i žele gledati najbolje serije iz ponude turske i svjetske produkcije.

AMC Balkan

AMC postaja donosi legende filmskog platna kao i aktualne hitove.Bezvremenski klasici, najveće holivudske zvijezde,Oscarom nagrađivani filmovi. Pravilno uravnotežena mješavina žanrova zadovoljit će sve ljubitelje filma bez obzira na ukus i godine.

Sportska TV

Sportska TV nudi sportske vijesti, sportske prijenose, priče o sportu. Dnevno emitira 12 sati programa, a uz Info kanal koji sadrži sve relevantne sportske, političke, gospodarske i servisne informacije, program je ispunjen svih 24 sata.

GP1

GP1 je hrvatski TV kanal specijaliziran za motorsport. Svojim gledateljima nudi izravne prijenose brojnih trkaćih serija poput EuroNASCAR-a, TCR Eastern Europe ili ESET Cupa, ali također i ekskluzivne sadržaje o hrvatskom automoto sportu.

Eurosport 1

Kultni sportski kanal na kojem možete pronaći prvenstva i događaje iz svih vrsta sportova - atletike, biciklizma, tenisa, motociklističkih sportova i drugih.

Extreme Sports

Extreme Sports je jedina TV i digitalna usluga posvećena ekstremnim sportovima i životnom stilu. Kanal nudi cijeli niz "High energy" sadržaja od pokrivanja uzbudljivih ekstremnih sportskih događaja i prvenstava do sadržaja samih Extreme gledatelja.

Gametoon

Gametoon - TV za igrače i ljubitelje e-sport natjecanja. Saznajte najnovije vijesti iz svijeta videoigara, gledajte zabavne programe s popularnim youtuberima, osjetite e-sportsko uzbuđenje kroz igre elite profesionalnog gaminga.

Disney Channel

Disney Channel je 24-satni obiteljski TV kanal koji nudi potpuni pristup najvećim Disneyjevim zvijezdama, originalnim filmovima i popularnim TV emisijama iz produkcije Walt Disney.

BabyTV

BabyTV je televizijski kanal namijenjen vrlo maloj djeci, do treće godine. Kanal se emitira 24 sata dnevno, nudi razne edukacijske sadržaje za djecu, a preko noći prikazuje umirujuće i uspavljujuće sadržaje.

Mini TV

Mini TV je televizijski kanal za djecu iz grupacije Nove TV. Najmlađa publika u bogatom programu Mini TV-a svakog dana ima priliku pratiti najpopularnije crtane i serijske naslove. Cjelokupni program Mini TV-a sinkroniziran je na hrvatski jezik.

Nickelodeon Hrvatski, Engleski

Nickelodeon je kanal koji djecu stavlja na prvo mjesto. Podjednako je privlačan i dječacima i djevojčicama,kao i njihovim roditeljima. Prepun je živih akcijskih emisija koje omogućuju djeci da se zabavljaju, smiju, misle i uče o svijetu u kojem žive.

RTL Kockica

RTL Kockica prvi je domaći, besplatni kanal za djecu koji emitira program od 2014.Raznolik sadržaj-zabavan i edukativan,kombinacija je emisija domaće produkcije,poznatih crtića,dugometražnih filmova,kultnih humorističnih serija te BBC dokumentaraca.

Nick Jr. Hrvatski, Engleski

Nick Jr. kanal je namijenjen djeci predškolske dobi. Obiluje interaktivnim sadržajem, glazbenim i obrazovnim emisijama potiče djecu da svakodnevno otkrivaju i nauče nešto novo.

Nicktoons Hrvatski, Engleski

Kanal Nicktoons nudi izbor najzabavnijih i najpustolovnijih kultnih crtanih filmova poput: Spužva Bob Skockani, Alvin i vjeverice, Kung Fu Panda, Pingvini s Madagaskara kao i novih nikad viđenih sadržaja vlastite produkcije.

National Geographic

Potpuno novi pogled na znanost, tehnologiju, povijest, divlje životinje i mnoge druge teme. Program fleksibilno odgovara aktualnim događanjima u svijetu i namijenjen je cijeloj obitelji.

Nat Geo Wild

Nesvakidašnji susreti čovjeka i divlje prirode, fascinantni krupni planovi životinjskog svijeta za cijelu obitelj. Snima prekrasne snimke od najudaljenijih kutaka svijeta preko zastrašujućih dubina oceana do zaštićenih parkova u našem susjedstvu.

Discovery

Discovery svojim gledateljima nudi najbolje dokumentarne programe.U svojim emisijama koristi najsuvremenije tehnologije zahvaljujući kojima gledatelji mogu pogledati ne samo ispod površine oceana,duboko u svemir,već i u svakodnevni život drugih ljudi

Animal Planet

Animal Planet je američki kanal pokrenut 1996. godine. Emitira uglavnom dokumentarne filmove o životinjama. Dostupan je u preko 70 zemalja diljem svijeta.

History

History je jedan od najpopularnijih dokumentarnih kanala, koji uz pomoć stručnjaka, povjesničara, analitičara i svjedoka podsjeća gledatelje na priče,ljude i događaje koji su oblikovali našu povijest, utječu na sadašnjost te kreiraju našu budućnost.

Viasat History

Viasat History predstavlja povijest na moderan način.Uzbudljive istinite priče koje ostavljaju bez daha,od života kraljeva preko patnji robova, do velikih vojnih poduhvata. U fokusu je povijest Europe,iako kanal pokriva i događaje iz cijelog svijeta.

Viasat Explore

Viasat Explore uvijek donosi više. Istraživanje neobičnih pojava ono je što nas pokreće i uzbuđuje: od najnovijih znanstvenih otkrića do svakodnevnog života zanimljivih ljudi koji rade stvari na drugačiji način.

Viasat Nature

Viasat Nature je TV kanal na kojem priroda često sama na najbolji način dočarava svoju priču, predivnu, neobuzdanu, ponekad brutalnu i divlju. Najbolji svjetski reporteri zadivit će vas upečatljivim događajima iz prirode, ispričanim iz prve ruke.

BBC Earth

BBC Earth je dokumentarni kanal s vrhunskim dokumentarcima o prirodi, znanosti, svemiru i ljudskoj vrsti.

DOKU TV

DOKUTV je 24-satni dokumentarni filmski i serijski program koji sadržava putopise, teme iz kulture, ekologije, znanosti, povijesti i glazbe. Poseban je naglasak na cjelovečernjim, nagrađivanim dugometražnim dokumentarnim filmovima.

Crime and Investigation

Postaja Crime and Investigation fokusirana je uglavnom na programe o zločinima koji su se stvarno dogodili. Donosi uvid u kriminalističke laboratorije, policijske arhive i sudnice.

NASA TV

NASA TV emitira veliki broj obrazovnih programa.Tu su dokumenti, razgovori s astronautima, press konferencije, ali prije svega lansiranja svemirskih sondi ili plovila na ISS, manevri brodova oko postaje i sve to uživo!

NASA UHD

NASA TV UHD prikazuje programe na temu svemira i astronautike u 4K rezoluciji ultra visoke razlučivosti. Kanal ti omogućava uživanje u snimkama svemira s maksimalnim detaljima uz glazbeni audio zapis.

ICTbusiness TV

ICTbusiness TV donosi aktualne vijesti iz svijeta tehnologije, reportaže s najvećih svjetskih tehnoloških sajmova te razgovore s ključnim ljudima domaće ICT scene. Kanal ICTbusiness TV propituje tehnologiju, njezin razvoj i primjenjivost u praksi.

Školska Televizija

Školska Televizija je projekt Elektrostrojarske škole Varaždin. Temelji se na edukativnim i zabavnim emisijama za učenike osnovnih i srednjih škola te studente fakulteta. Učenici mogu pratiti aktualnosti iz školskih klupa i lokalne gradske teme.

24Kitchen

24Kitchen je lifestyle kanal posvećen kulinarstvu. Namijenjen je publici svih dobnih skupina koja želi poboljšati svoje kulinarske vještine. Program uključuje emisije svjetskih kulinarskih zvijezda,dok istovremeno podržava razvoj domaćih talenata.

Food Network

Food Network izvorno je Američki televizijski kanal posvećen gastronomiji. Fokusiran je na kuhanje i uživanje u dobroj hrani. Food Network počeo je emitirati u USA 1993.

TLC

Kanal namijenjen prvenstveno ženama. Glavne teme na kanalu TLC su životni stil, obitelj, istinite priče, obiteljski odnosi.

RTL Living

Specijalizirani kabelski kanal RTL Living emitira programski sadržaj namijenjen ljubiteljima dobrih kulinarskih emisija, magazina i talk showova. S emitiranjem je započeo u ožujku 2015. godine.

E! Entertainment

E! Entertainment nudi propusnicu za pristup ekskluzivnom svijetu zabave, uključujući visokobudžetne reality programe i vijesti iz svijeta poznatih. E! je obvezna i neponovljiva destinacija za najnovije informacije o pop kulturi.

CMC

CMC je hrvatski glazbeni kanal koji emitira isključivo hrvatsku glazbu. CMC nudi različite stilove glazbe. Od klasične, rocka, popa, dječije, klapa, tamburaških grupa, pa do suvremene glazbe, kao što su dance, house te alternativna glazba.

MTV 00s

MTV 00s je novi TV kanal u obitelji MTV. Kao što sam naziv govori, program je fokusiran isključivo na hitove od 2000. do 2009. godine.

MTV Europe

MTV je vodeći svjetski brend zabave za mlade. S globalnim dosegom više od pola milijarde kućanstava, MTV je kulturni dom milenijske generacije, obožavatelja glazbe i umjetnika te pionir u stvaranju inovativnog programa za mlade.

MTV 80s

MTV 80s, kao što i samo ime govori, se fokusira na video spotove iz 1980-ih. Zahvaljujući tome ljubitelji glazbe 80-ih imaju cjelodnevni kanal koji im donosi glazbu iz desetljeća koje vole.

MTV Live

Glazbeni mix s naglaskom na live nastupe. Nudi najbolje od žanrova urbane, pop, dance, i indie/rock glazbe te prikazuje rad vodećih glazbenika u različitim programskim formatima

Jugoton

Jugoton je nacionalna glazbena televizija, koja prikazuje glazbene spotove iz prošlih vremena iz zemalja bivše Jugoslavije.

Retro Music

Češki glazbeni kanal s popularnom retro glazbom od 60-ih do 90-ih.

Extra TV

Prvi formatirani televizijski kanal, koji prati aktualne i najnovije spotove svih regionalnih zvijezda.

Non Stop

Audiovizualna produkcijska tvrtka s 30 godina iskustva u stvaranju sadržaja i pružanju cjelovitih rješenja s najboljim igračima u industriji.

HIT TV

Za vaše glazbeno zadovoljstvo dvadeset i četiri sata dnevno sviramo najnovije domaće i strane hitove.

DMC

DMC je lokalna televizija koja nudi raznolik programski sadržaj za sve generacije.

bravo! TV

bravo! TV je televizijski kanal koji 0-24 emitira spotove najbolje domaće glazbe i svjetske hitove koji te vraćaju u mladost i djetinjstvo. Osim spotova tu možeš pratiti emisije poput bravo! LIVE gdje gostuju najveća imena hrvatske glazbene scene.

Klape i Tambure

Klape i Tambure TV je televizijski kanal na kojem svaki dan, 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu možete uživati u najvećim klapskim i tamburaškim hitovima.Ovaj kanal donosi ono najbolje iz glazbene škrinje Dalmacije i Slavonije.

Al Jazeera Balkans

Al Jazeera Balkans je ujedinjujući glas koji povezuje regiju Balkana nepristranim izvještavanjem i lokalnim uvidima u glavne vijesti regije.

Al Jazeera English

Al Jazeera English pruža međunarodne vijesti i aktualne događaje uz neustrašivo izvještavanje, nagrađivane programe i lokalne perspektive, ukorijenjene u uvjerenju da svatko ima priču koju vrijedi čuti.

France 24 English

France 24 prvi je međunarodni informativni kanal koji nudi francusku perspektivu i osvrt na događanja u svijetu. Dostupan je širom svijeta 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu na tri kanala, na francuskom, engleskom i arapskom jeziku.

France 24 French

France 24 prvi je međunarodni informativni kanal koji nudi francusku perspektivu i osvrt na događanja u svijetu. Dostupan je širom svijeta 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu na tri kanala, na francuskom, engleskom i arapskom jeziku.

UA TV

Međunarodni ukrajinski TV kanal UA FREEDOM emitira se za one koji traže istinu o onome što se događa u Ukrajini, istočnoj Europi, Rusiji i svijetu.

Espreso TV

Espreso TV je ukrajinski TV kanal u privatnom vlasništvu. Osnovan je u Kijevu 2013. Uglavnom emitira najaktualnije i najrelevantnije vijesti gledateljima u Ukrajini, Ukrajincima u inozemstvu i svima onima koje zanima što se događa u Ukrajini.

1+1

Televizijska postaja 1+1 jedna je od najpopularnijih Ukrajinskih postaja. Gledajte njezin non-stop maraton vijesti o aktualnim događajima u Ukrajini.

Aurora TV

Aurora TV je specijalizirani kanal za zabavu koji nudi emisije različitih žanrova za široku publiku.Bogati program obrađuje teme kao što su moda, glazba, zdravlje i astrologija, a uskoro u novoj programskoj shemi očekujte više ugodnih iznenađenja.

Laudato TV

Laudato je prva hrvatska obiteljska televizija s kršćanskim vrijednostima.Kvalitetno i zabavno kreira cjelodnevni program koji mogu zajedno gledati sve generacije. Veći dio programa zauzimaju emisije domaće produkcije.

Maria Vision Medjugorje

Prva religiozna televizija na hrvatskom jeziku u Bosni i Hercegovini. Djeluje kao jedna obitelj čija je misija postati ono na što nas Naša Majka poziva u svojim porukama – apostoli Njezine ljubavi koji će medijski širiti evangelizaciju.

Z1

Z1 je lokalna zagrebačka televizija. Emitira mozaične, informativne, lifestyle, zabavne, glazbene i talk show emisije.

Osječka TV

Osječka televizija je lokalna televizija s područja grada Osijeka i okolice. Svakodnevno emitira emisije raznovrsnog sadržaja, domaće i strane produkcije.

OTV

OTV je sljedbenica Otvorene Televizije. Raznovrsnim sadržajem 24-satnog programa nastoji udovoljiti željama i potrebama vjernih gledatelja.

Plava Vinkovačka

Plava Vinkovačka TV je lokalna televizija s područja Vinkovačko-srijemske županije i okolice. U okviru programa emitira igrane serije, filmove te različite zabavne, dokumentarne, mozaične i informativne emisije, strane i domaće produkcije.

Mreža TV

Program Mreža TV neizostavan je izvor informacija za žitelje regionalne i lokalne zajednice u kontinentalnoj i primorskoj Hrvatskoj, a gledateljima donosi informacije o političkim, kulturnim, gospodarskim i društvenima zbivanjima važnim za zajednicu.

TV Jadran

TV Jadran je lokalna televizija Splitsko-dalmatinske županije, okrenuta prvenstveno lokalnim temama i problemima lokalnog čovjeka. Svojim 24 satnim programom okuplja široki krug gledatelja nudeći im obilje različitog televizijskog sadržaja.

Trend TV

Trend TV je lokalna televizijska postaja koja emitira svoj program u Hrvatskoj. S radom je započela 2005. godine a program emitira kao lokalna televizija za područje grada Zagreba, Samobora, Zaprešića, Velike Gorice, Karlovca i Ogulina.

Libertas TV

Libertas TV je Dubrovačka lokalna televizija koja se sastoji od jutarnjeg panoramskog programa, vijesti, obavijesti, razgovora i emisija s lokalnim temama.

Televizija Zapad

Televizija Zapad je nasljednica Televizije Zaprešić koja je 2009. započela s radom kao lokalna kablovska televizija.Povjerenje gledatelja stekla je ne samo objektivnim informiranjem, već i interakcijom s gledateljima.

SBTV

SBTV regionalna je televizija u kontinentalnoj Hrvatskoj koja pokriva područje četiri županije.Gledateljima nudi jedinstven lokalni informativni program te sportske, kulturne, obrazovne, religijske i zabavne emisije za sve generacije.

TV Nova

TV Nova je regionalna TV postaja koja od 1996. g. svojim signalom pokriva Istru i Primorsko-goransku županiju te Kvarnerske otoke.U strukturi programa ima sve TV forme,ali u emisijama vlastite produkcije se TV Nova bavi isključivo lokalnim temama.

VTV Televizija

VTV emitira 24 sata dnevno, od čega više od 7 sati vlastite produkcije u 26 emisija koje se kreiraju prema željama i interesima gledatelja s područja

Diadora TV

Diadora televizija je regionalna televizija sa sjedištem u Zadru, koja pokriva Zadarsku i Šibensko-kninsku županiju, te dio Ličko – senjske.

Zdrava TV

Zdrava TV obrađuje suvremene teme: zdrav način života, zaštita životinja, prirode, Zemlje, okoliša, zdravlje, klimatske promjene, duhovne teme, obrazovanje, razvitak osobnosti. Kanal je prije svega obrazovnog karaktera, pozitivnog lifestyle sadržaja i tema.

Poljoprivredna TV

Poljoprivredna TV prva je hrvatska poljoprivredna televizija.Uz poljoprivredu, pažnju posvećujemo prirodi, životinjama, običajima, kulturi, tradiciji, zdravom načinu života i prehrani.

Banovina TV

Televizija Banovina je lokalna televizija sa sjedištem u Glini, u Sisačko-Moslavačkoj Županiji. Ova lokalna TV postaja nudi vijesti, glazbene emisije, spotove, kuharske emisije i ostalo.

TV Dalmacija

TV Dalmacija je regionalna televizija, koja svojim signalom pokriva Splitsko-dalmatinsku županiju i okolicu.

Plava TV

Plava TV e u više od 2 desetljeća postojanja neprekidnim radom osvojila medijski prostor Istočne Hrvatske. Društveni, politički, kulturni, sportski i drugi sadržaji koji oslikavaju život na krajnjem hrvatskom istoku određuju programsku orijentaciju.

Saborska TV

SaborskaTV je kanal Hrvatskoga sabora na kojemu gledatelji mogu pratiti plenarne sjednice uživo. Kanal ne emitira reprize sjednica. Sabor redovno zasjeda od 15. siječnja do 15. srpnja te od 15. rujna do 15. prosinca.

Televizija Zelina

Televizija nove generacije koja emitira program iz Domovine za Hrvatsko iseljeništvo. Cilj je okupiti što veći broj Hrvata u svijetu i prezentirati mladim naraštajima izvan Domovine Hrvatsku kulturu i običaje iz svih krajeva republike Hrvatske.

Samobor TV

Samobor TV je malo drugačija televizija sa sjajnom glazbom. Pažljivo kreiran raspored domaćih i stranih glazbenih spotova, od vječno zelenih melodija do najslušanijih glazbenih hitova, isprepleten je sa umjereno doziranim informativnim emisijama.

RTSH3

Saznajte najnovije vijesti iz Albanije,vijesti iz svijeta ili gledajte najnovije priče i isječke iz svojih omiljenih emisija. RTSH3 vam donosi najnovije vijesti, a prijenosi uživo pomažu vam da ostanete u tijeku s događajima diljem svijeta.

Realitatea

Realitatea TV uglavnom uključuje informativne magazine, ali i emisije političke, društvene, kulturne i znanstvene analize.

ČT1

ČT1 prvi program Češke televizije. originalna kreacija, vijesti, filmovi ili sportski prijenosi uživo.

ČT2

ČT2 drugi program Češke televizije s ponudom serija, dokumentaraca i klasičnih filmova.

ČT art

ČT art program Češke televizije za ljubitelje umjetnosti i kulture svake večeri zamjenjuje program ČT:D.

ČT:D

ČT:D program Češke televizije, emitira program za djecu i mlade. Nudi zabavni i obrazovni sadržaj za vašu djecu.

ČT24

ČT24 je televizijska postaja Češke televizije, koja je posvećena uglavnom vijestima 24 sata dnevno. Počela je emitirati 2. svibnja 2005. godine, čime je postala treći kanal Češke televizije i ujedno prva televizijska informativna postaja u Češkoj

STV1

Slovačka javna televizija (STV1) nudi televizijske programe za sve dobne kategorije.

STV2

Drugi kanal Slovačke televizije (STV2) emitira programe za zahtjevne gledatelje.

RTVS:24

Cjelodnevne vijesti slovačke televizije s temama iz domovine i svijeta dopunjene novinarskim, edukativnim, dokumentarnim i diskusijskim programima.

Fireplace

Dok čekate, dočarat ćete savršenu iluziju kamina u svom dnevnom boravku, uključujući i pucketanje drva!

Nature TV

Projekt NatureTV nastao je u suradnji s ljudima koji su shvatili koliko je lijepa europska priroda. Kako su zanimljive obične životinje koje žive ovdje s nama, ali nam zapravo ne žele puno pokazati.

Coral Garden

Uživajte u pogledu na ribice koje ne morate hraniti.

Beach

Opustite se slušajući šum mora. Stanica za opuštanje i odmor. Uz ovaj kanal svaki gledatelj će se osjećati kao na plaži. Sve je toliko uvjerljivo da je teško povjerovati da je to samo TV kanal.

Cat Café

Mačija kavarna je pogled kamere na četveronožne ljubimce i njihovu svakodnevnicu.

Mumlava Waterfall

Vodopad je scena sa statičnom kamerom padajuće vode nadopunjena okolnom prirodom.

Nursing the Young

Pruža umirujući pogled na brigu o mladuncima.

Animal Gallery

Uživajte gledajući razne životinje iz naše galerije.

Stork Nest

Reality show iz života roda, prekrasan pogled u rodino gnijezdo, gledajte svakodnevicu na dimnjaku u selu Vavrišovo kod Liptovsky Mikulaš u Slovačkoj.

TV Mňau

Kanal je fokusiran na svijet pasa, mačaka, papiga i ostalih kućnih ljubimaca.

HAHA TV

Emisije ove postaje će vas nasmijati. Ovaj kanal će vas preplaviti kućnim videozapisima djece, odraslih i životinja kako bi vam uljepšao dan.

Zoo – Kamchatka Brown bear

Prijenos uživo iz Zoološkog vrta u Brnu pruža jedinstvene snimke na medvjeda kamčatskog.

Zoo – Polar Bear

Prijenos uživo iz zoološkog vrta u Brnu pruža jedinstvene

Zoo – African Village

Jedinstven pogled na afričko selo izravno iz Zoološkog vrta u Brnu.

Zoo – Life at the Zoo

Uživajte u pogledu na stvarne snimke svakodnevnog života u Zoološkom vrtu.

Uz to od 1. 4. 2024 do 30. 4. 2024 skroz besplatno:
Erox

Premium kanal s najboljim izborom nježnih erotskih filmova i videa velikih međunarodnih proizvođača sadržaja za odrasle.

Eroxxx

Izbor najbolji erotskih filmova iz kategorije hardcore.

FashionBox

FashionBox sadrži inspirativan, edukativan i uvijek vrlo zabavan sadržaj o shoppingu, lifestyleu i novim modnim trendovima.

Fast&Fun Box

Fast&Fun Box je novi TV kanal koji nudi akcijski, adrenalinski splet ekstremnih sportova, od automobilskih utrka i motokrosa do snowboardinga i skateboardinga; veliki izbor disciplina, predstava i natjecanja iz cijelog svijeta.

FightBox

FightBox je novi, žestoki, akcijski 24-satni borilački sportski kanal dostupan diljem svijeta. Od MMA-a i boksa do obaranja ruke i suma, FightBox je kompilacija najboljih borilačkih sportova iz cijelog svijeta na jednom kanalu.

FilmBox ArtHouse

KLASICI SVJETSKE KINEMATOGRAFIJE I NAJBOLJE OD SUVREMENOG FILMA. FilmBox Arthouse predstavlja radove najuglednijih svjetskih redatelja. Osim klasičnih filmova gledatelji mogu uživati u filmovima prikazanim na najvažnijim filmskim festivalima.

FilmBox Extra

Filmbox Extra je kanal u holivudskom stilu. Nudi stotine vodećih naslova u TV premijeri. Emitira izvrsne akcijske filmove, odlične komedije, dirljive drame, serije i mini serije te visokobudžetne filmove.

FilmBox Premium

Poznati holivudski filmovi s najpopularnijim zvijezdama dostupni su na FilmBox Premium ubrzo nakon prikazivanja u kinima.

FilmBox Stars

Neiscrpna ponuda pomno odabranih drama, kriminalističkih trilera, ali i komedija, obiteljskih filmova, romansi i TV serija.

360 Tune Box

360 Tune Box je dom za nezavisnu glazbu. Ovaj kanal prikazuje glazbu najpopularnijih novih izvođača. Kanal je drugačiji jer je posvećen umjetnicima u fazi razvoja.

FunBox UHD

Novi vrhunski TV kanal s vizualnim sadržajem koji oduzima dah i pruža ultimativno Ultra HD iskustvo.

DocuBox

DocuBox je dokumentarni kanal koji pruža nezaboravnu kolekciju fascinantnih i nagrađivanih dokumentarnih programa o istraživanju svih misterija i ljepota našeg planeta.

Dio paketa FAMILY je također 62 radija

U svim glavnim paketima:
HR1

Prvi nacionalni program Hrvatskoga radija. Teme koje pokriva su raznovrsne, od političkih pitanja, kulturnih događanja, jezičnih savjeta, događaja u zemlji i svijetu, sportskih vijesti do glazbenih brojeva i studentskih tema.

HR2

Drugi nacionalni program Hrvatskoga radija. HR2 je raj za glazboljupce - slušajte 50-e, 60-e, 70-e i glazbu današnjice. Saznajte nešto o pravima potrošača, poslušajte sportske novosti i analize sportskih susreta.

HR3

Treći nacionalni program Hrvatskoga radija namijenjen slušateljima koji se žele približiti etno i klasičnoj glazbi, uz pokoji izlet u suvremene žanrove. Bogat glazbeni repertoar prošaran je znanstvenim, društvenim, književnim i dramskim emisijama.

HR Sljeme

Nekomercijalna radijska postaja koja je dio Hrvatskog radija. Nudi široku lepezu programa: strani i domaći evergreeni, teme o kulturi i životu u Hrvatskoj i EU, problemi građana, zdravstvena, religijska i pravna pitanja te povijest Zagreba.

HR Split

Radio Split je regionalna postaja Hrvatskog radija. Svoj program emitira na području Splita i Splitsko-dalmatinske županije. Prvi se put oglasio 22.4.1945. Od 1995. godine emitira program cijeli dan i najslušaniji je regionalni program u Hrvatskoj.

HR Osijek

Radio Osijek je regionalna postaja Hrvatskog radija. Svoj program osim na području Osijeka, emitira na području cijele Slavonije i Baranje. Radijski program iz Osijeka prvi je put emitiran 22. lipnja 1934. povodom Dana Grada.

HR Pula

Regionalna postaja Hrvatskog radija na širem području Istre. Donosi najnovije lokalne vijesti, puno dobre glazbe, kulturu, zabavu i zavičaj.

HR Dubrovnik

Radio Dubrovnik je regionalna postaja Hrvatskog radija. Počela je s radom 1942.godine, a emitira na području grada Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije. Slušajte glazbu, podcaste, emisije, sport, kulturu i najnovije vijesti.

HR Rijeka

Radio Rijeka je regionalna postaja Hrvatskog radija. Potiče rješavanje lokalnih problema, inicira javni dijalog i usredotočuje se na regionalne teme te osigurava nacionalnim programima pravovremene informacije o zbivanjima na svom području.

HR Knin

Regionalna postaja Hrvatskog radija na području grada Knina, Šibenika i Promine. S emitiranjem je započela 6.8.1995. godine. Donosi sve najvažnije lokalne informacije - provjerene vijesti, politiku, kulturu, sport, glazbu, zabavu i vrijeme.

HR Zadar

Regionalna postaja Hrvatskog radija koja svoj program emitira na području grada Zadra, Paga, Ugljana i Ćelavca. Radio Zadar je uvijek uz svoj grad, otoke i zaleđe. Emitira najnovije lokalne vijesti, glazbu, kulturu, sport i zabavu.

bravo!

bravo! je najslušaniji radio u Hrvatskoj. bravo! je i osjećaj i feeling: emitira najbolju domaću i stranu glazbu koja te vraća u osjećaje koje voliš. Slušaj, osjeti, živi. bravo!

bravo! KIDS

Prvi radio u Hrvatskoj za djecu! Najljepše pjesmice – edukativne, zabavne, one koje su voljeli roditelji, pa čak i djedovi i bake kada su bili mali, a danas ih vole naša djeca. Tu je i bravo! teta koja čita priču za dobro jutro i za laku noć.

Otvoreni

Otvoreni je broj 1 radio u Hrvatskoj za hitove najvećih svjetskih glazbenih zvijezda (mix glazba od 90-ih do danas). Otvoreni je savršen izbor za podizanje raspoloženja u svakom trenutku dana, uz muziku i programe s omiljenim voditeljima.

RADIO 101

Manje priče, više fantastične glazbe! Bogata playlista prepoznatljivog zvuka s nekoliko tisuća pjesama, zanimljive tematske rubrike i zabavni jutarnji program.

ANTENA ZAGREB

Antena Zagreb svoj program temelji na najnovijoj svjetskoj glazbi. Emitira puno glazbe bez prekida, samo "Stvari koje voliš", kratke vijesti i servisne informacije.

EXTRA FM

Prvi formatirani regionalni radio koji se obraća mladima. Gorivo koje koristi je samo muzika - muzika koja te pokreće!

Happy FM

Happy FM je najzabavniji radio u Hrvatskoj! Sviramo isključivo hrvatsku zabavnu glazbu s kojom podižemo raspoloženje i atmosferu. S Happy FM, glazba se sluša „srcem i tijelom“.

Yammat FM

Yammat FM prenosi kvalitetne informativne, kulturne, obrazovne i zabavne sadržaje te prožima vrijednosti “budućeg” i “prošlog”. Istraživanja potvrđuju da Yammat FH slušaju oni koji su nedavno odustali od radija kao medija.

RADIO 101 ROCK

Radio za prave ljubitelje žestoke rock glazbe uz originalni zvuk stare Stojedinice.

ENTER ZAGREB

ENTER ZAGREB je radio koji je broj 1 u Hrvatskoj za full nove stvari elektroničke i klupske glazbe. To je energy boost glazba s najjačim tech-house, house i techno izvođačima. ENTER ZAGREB je mjesto za koje možeš reći: ovo je MOJA VIBRA!

RADIO DALMACIJA

Najslušanija radijska postaja u Dalmaciji sa sjedištem u Splitu. Pušta samo najbolju glazbu, s naglaskom na hrvatsku i dalmatinsku glazbu te najveće i najpopularnije svjetske hitove.

OLIVER - RADIO DALMACIJA

Specijalizirani radijski kanal na kojemu se vrte isključivo svi najveći hitovi Olivera Dragojevića. Uz studijske verzije pjesama, na ovom kanalu možete uživati u njegovim nezaboravnim, vječnim hitovima u live verzijama.

Radio KAJ

Prvi privatni radio s regionalnom koncesijom u Hrvatskoj i vodeća radijska postaja u Kajkavskoj regiji. Emitira zanimljive edukativne i zabavne programe, vlastite vijesti, aktualne audio priloge, sadržajne emisije te izravne prijenose s terena.

Zabavni Radio

Zabavni Radio se emitira od 1992. god. Mnogi ga se sjećaju pod imenom Radio Martin. Zabavni Radio informira, zabavlja, prati događanja, podupire akcije i organizira događanja. U eteru ćete čuti domaću i stranu popularnu glazbu te lokalni vijesti.

mojRADIO

Neke pjesme se ne zaboravjaju, neki stihovi se pamte, neku glazbu otkrivaju i sasvim novi klinci. Ovaj radio se zove mojRADIO i to je “tvoja doza sreće” 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu!

Laganini

Laganini – jedinstveno drugačija radijska postaja koja vas opušta i uz koju otkrivate neke nove i prisjećate se nekih zaboravljenih hitova. To je radio!

Otvoreni Chill

Otvoreni Chill emitira posebno odabrane aktualne hitove najvećih zvijezda umjerenog tempa. Hitovi na Chillu su opuštajuća i motivirajuća feelgood glazbena pozadina. Savršena opcija kad poželite usporiti ritam i predahnuti od svakodnevnih obaveza.

Radio Deejay

Radio Deejay je prvi hrvatski internet radio koji je s emitiranjem krenuo 2000 god. Slušajte najveće hitove plesne produkcije i elektronsku glazbu koja je obilježila posljednjih nekoliko desetljeća.

ULTRA SPLIT

Specijalizirani glazbeni radijski kanal posvećen mladima. Glazbeni slogan “Hitovi koje voliš” rezimira koncepciju kojom se mlađoj publici nastoji pružiti iskustvo prema njihovim potrebama, imajući u vidu njihov stil života i način konzumacije medija.

Radio Marija

Radio Marija širi glas ljubavi, vjere i nade u svakom ljudskom srcu i pruža čitavu panoramu vjere i kršćanskoga morala svojim slušateljima. Pripada svjetskoj obitelji ‘World Radio Maria’ i djeluju u više od 95 zemalja na svim kontinentima.

BBC World Service

BBC World Service je međunarodni radio kanal u vlasništvu BBC-a iz Velike Britanije. S globalnim dosegom, BBC World Service se emitira slušateljima širom svijeta, nudeći neutralnu perspektivu međunarodnih vijesti i događaja.

Deutschlandfunk

Deutschlandfunk je informativni radio kanal koji se zalaže za jednostavne i pronicljive izvještaje o politici, gospodarstvu i kulturi, emitiran iz Kölna u Njemačkoj.

RFI Monde

RFI (Radio France Internationale) je francuska radio postaja koja emitira vijesti i aktualne događaje diljem svijeta. Jedna od najslušanijih međunarodnih radio postaja u svijetu.

Voice of America

Voice of America emitira najnovije vijesti i informacije 24 sata dnevno.

Rai Radio 1

RAI Radio 1 je talijanska radio postaja koja nudi razne programe poput vijesti, sporta, glazbe, talk showa i događaja uživo (koncerti, festivali i sportske utakmice). Sjajan način da ostanete u tijeku s najnovijim vijestima i događajima u Italiji.

LBC

U vlasništvu Global Radio-a, LBC je počeo emitirati 1973. god iz Londona. Emitira se na nacionalnoj razini od 2014. god, a sadržaj se uglavnom odnosi na vijesti, razgovore i telefonske pozive. Tim uključuje voditelje, reportere i goste voditelje.

Radio NV

Radio NV je ukrajinska radio postaja u formatu emitiranja vijesti i razgovora. Sadrži 15 sati prijenosa uživo dnevno, svakih 20 minuta.

KlubRadio

Klubrádió je mađarska nezavisna radio postaja koja emitira objektivne i uravnotežene informacije. Njen profil karakterizira intenzivan servis vijesti i informacija, tematske programe te interaktivne magazinske programe prilagođene dobnoj skupini 25+.

NBC News Radio

NBC News Radio je radio postaja NBC-a. Sadrži duboko izvještavanje, promišljeno pripovijedanje i najnovije vijesti uživo iz globalnih izvora NBC-a. Slušajte najnovije udarne vijesti i budite u toku s pričama koje su najvažnije.

Virgin Radio UK

Virgin Radio UK, sa sjedištem u srcu Londona, predstavlja sve nove VIP goste i najbolje mikseve dobro poznatih hitova i novih pjesama, postajući "Rollercoaster Rock'n'Roll radija" digitalne generacije.

Dublin's 98FM

98FM je komercijalni radio iz Dublina. Njegov profinjen i neobičan program zadnjih 15 godina prenosi iskričav stav prema životu u glavnom gradu Irske uz pomoć zanimljivih emisija i uzbudljive pop glazbe s top-lista.

WSTX AM 970

WSTX AM 970 emitira s Američkih Djevičanskih Otoka. Održava otočnu tradiciju mješavinom calypso, country i quelbe muzike uz format osvještenih vijesti/razgovora svoje zajednice.

Nova Brasil FM

Nova Brasil FM 89.7 je radio postaja iz São Paula, Brazil. Stvorena je kako bi vrednovala brazilsku kulturu, pridajući zasluženu važnost popularnoj brazilskoj glazbi kao jednoj od najvećih baština Brazila.

Triple M Townsville

Triple M Townsville je australska radio postaja iz Townsvillea, Queensland. Postaja emitira suvremeni format za odrasle i pušta mješavinu glazbe. Uključite se na 102.3 Triple M za dobar provod i najveće hitove u Townsvilleu!

Big Hits Radio

Big Hits Radio pušta sve klasične hitove od 60-ih do danas. Nedjeljom ujutro poslušajte posebnu emisiju sa starim hitovima pod nazivom 'Retro Sunday. Odlična glazba - nigdje nećete pronaći bolji radio.

KCCK JAZZ

KCCK-FM je javna radio postaja iz Iowe, SAD. Emitira jazz, blues, vijesti i informativni program američkih javnih medija uz 12 sati bluesa i devet sati new age/ambijentalne, indijanske i keltske glazbe tjedno.

The Beat

The Beat je radio postaja sveučilišta u Central Missouri (SAD). Idealan je sveučilišni radio koji pruža eklektičnu mješavinu glazbe uključujući country, heavy metal, Top 40, pop i Celtic. Ut to, emitira razgovorne emisije, vijesti i sport.

100 Greatest Classical Music

Sva najveća remek-djela klasične glazbe 24 sata dnevno.

Island FM Whitsundays

Island FM Whitsundays je australska radio postaja iz Queenslanda. To je alternativna, neovisna radio postaja koja promovira lokalne tvrtke i umjetnike te nudi glazbu koju nikad nećete čuti na drugim postajama.

CBC Radio One Calgary

Za ovisnike o razgovoru, CBC Radio One Calgary je najbolje društvo s paketom od 15 podcasta. CBC Radio One Calgary je najbolji za vas ako vaše srce kuca za vijesti i želite biti u tijeku cijelo vrijeme.

Gen X Radio

Izvorni i pristupačni lokalni radio iz Suffolka (Velika Britanija). Zabavna mješavina razgovora, vijesti i debata protkana briljantnom glazbom posljednjih šezdeset godina.

KBRW

KBRW je radio postaja iz Barrowa, Aljaska (Sjedinjene Države) koja emitira zabavu, vijesti, javne i domaće teme, vjerske programe i popularnu glazbu.

Radio Dimensione Mix

Radio Dimensione Mix će vas katapultirati u svijet bezvremenskih glazbenih emocija s najviše nezaboravnih trenutaka kroz najveće hitove 70-ih, 80-ih, 90-ih, 2000-ih te hitove aktualnih top lista.

Hot Radio

HOT RADIO iz Dorseta (Velika Britanija). Ovaj lokalni radio emitira specijalizirane glazbene programe navečer i vikendom od strane poznatih lokalnih i poznatih međunarodnih DJ-a, specijaliziranih za house, garage, funk, soul, rock, reggae…

WUGA

Slušajte što vam srce želi i uključite stanicu WUGA 91.7 iz Atene (Georgia, SAD). Ovaj radio poboljšava kvalitetu života pružanjem programa koji potiču znatiželju i angažman u svijetu, umjetnosti i ljudskom stanju.

Star Radio

Star 106.3MHz je nezaobilazni radio za ljubitelje suvremenih hitova, klasičnog rocka, popa, hip-hopa, elektronske plesne glazbe te najnovijih vijesti i vremenskih izvješća. Ima raznolik program, talentirane DJ-e, informira i zabavlja slušatelje.

KZUM

KZUM je radio postaja iz Lincolna (SAD). Emitira jazz, blues, folk glazbu, funk, soul i bluegrass te razne lokalne i nacionalne vijesti.

WHIV FM

Radio za ljudska prava i socijalnu pravdu.

WERU Community Radio

WERU je radio postaja iz Mainea, SAD. Nudi raznolike, zanimljive, iznenađujuće, alternativne, svjetske i lokalne programe. Emitira raznolike glazbene i kulturne programe, alternativne vijesti i programe o javnim pitanjima usmjerenih na zajednicu.

Clonmellon Community Radio

Clonmellon Community Radio nalazi se u Clonmellonu (Irska). Emitira 60-e, 70-e, plesnu glazbu, irsku i lokalnu glazbu, vijesti i razgovor/glazbu. Približava lokalnoj zajednici njihove priče, glazbu i kulturu.

U105

U105 je radio postaja iz Belfasta (Sjeverna Irska) koja nudi kombinaciju glazbe i razgovora te vijesti svakog sata. Donosi veselje, nostalgiju, natjecanja i najnovije vijesti.

Uživaj u novoj modernoj televiziji na raznim pametnim uređajima

Podržane platforme:

U paketu FAMILY dobijaš

139 TV kanala
7 dana gledanja unatrag
50 sati snimanja
Aplikacije za Android i Apple
Full HD
kvaliteta emitiranja